Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@01:13:12 GMT

مسجد فاطمه زهرا(س)؛ غریب‌ترین مسجد مدینه النبی(ص)

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۳۵۲۶

مسجد فاطمه زهرا(س)؛ غریب‌ترین مسجد مدینه النبی(ص)

مسجد «حضرت زهرا(س)» از میان مساجد سبعه در مدینه منوره، جزء غریب‌ترین مساجد است. درهای این مسجد با بلوک‌های سیمانی مسدود شده و شیعیان از پشت درهای بسته به آن نگاه می‌کنند و در مقابلش نماز می‌خوانند.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد، مدینه منوره، یکی از شهرهایی است که مساجد تاریخی بسیاری دارد و زائران بیت الله الحرام در زیارت های دوره ای خود به بازدید از این مساجد می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از جمله این مساجد، مساجد مشهور به مساجد سبعه هستند که در شمال غربی شهر مدينه منوره در رشته كوهی به نام «سلع» قرار گرفته اند.

 

مسجد فتح، مسجد سلمان، مسجد حضرت علی(ع)، مسجد فاطمه زهرا(س)، مسجد ابوبكر و مسجد عمر و مسجد ذو قبلتين به مساجد سبعه مشهور هستند.

 

بر اساس گزارش ها، برخی از این مساجد در آستانه تخریب قرار دارند و درهای برخی از این مساجد به روی زائران بسته است. یکی از این مساجد، مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) است که درهای آن چند سالی می شود که به روی زائران بسته است.

 

مسجد حضرت فاطمه زهرا(س)، مکانی بوده که در زمان جنگ خندق، حضرت زهرا(س) برای پدر و همسر خود در آنجا نان می پخت. این مسجد، کوچک و بدون سقف است.

 

درهای این مسجد با بلوک های سیمانی مسدود شده است و شیعیان از پشت درهای بسته به این مسجد نگاه می کنند و مقابل آن نماز می خوانند. پلیس عربستان سعودی نیز مانع حضور آنان و خواندن نماز در این مکان می شوند.

 

در زیر تصاویری از این مسجد می آید:

 

 

 

پایان پیام/43

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما استان بوشهر خبرگزاری شبستان مسجد فاطمه زهرا س مدینه منوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟

به گزارش تابناک، تاریخ دقیق روز مادر در تقویم شمسی برابر است با :

روز یکشنبه ۲ دی سال ۱۴۰۳

۲ / ۱۰ / ۱۴۰۳

تاریخ دقیق روز مادر در تقویم قمری برابر است با :

روز یکشنبه ۲۰ جمادی الثانی سال ۱۴۴۶

۲۰ / ۶ / ۱۴۴۶

تاریخ دقیق روز مادر در تقویم میلادی برابر است با :

 

روز یکشنبه ۲۲ دسامبر سال ۲۰۲۴

۲۲ – ۱۲ – ۲۰۲۴

روز مادر در ایران روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ۲۰ جمادی الثانی می باشد اما به علت قمری بودن تاریخ تولد حضرت فاطمه زهرا (س) روز مادر در تاریخ هجری شمسی ثابت نیست.

روز ولادت حضرت فاطمه (س) به عنوان روز مادر نام گرفته تا زنان و مادران این مرز و بوم از او درس ایمان، فداکاری و مهربانی بیاموزند چرا که تمام خصوصیاتی که باید زن نمونه از دیدگاه اسلام داشته باشد، حضرت فاطمه (س) داشت.

دیگر خبرها

  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه(س) در دهه کرامت
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند