Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری در ویژه‌برنامه «در پناه مادر» ویژه‌ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) که ظهر امروز در رواق مبارکه دارالمرحمه حرم مطهر رضوی بدون حضور زائران برگزار و از طریق فضای مجازی پخش شد، گفت: ازجمله زیباترین جلوه‌های بندگی انسان در پیشگاه خداوند خواندن نماز و دعا کردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به میزانی که معرفت انسان نسبت به ذات اقدس پروردگار بیشتر باشد حالت خضوع و خشوع او در برابر خداوند نیز بیشتر می‌شود.

امام‌جمعه موقت تهران بابیان اینکه نماز در زندگی حضرت زهرا(س) جایگاه ویژه‌ای داشت، اظهار کرد: زمانی که حضرت زهرا(س) به نماز می‌ایستاد خود را در برابر قدرت و عظمت مطلق خداوند احساس می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: تلاوت قرآن و مأنوس شدن با این کتاب آسمانی یکی دیگر از ویژگی‌های سبک زندگی فاطمی است. حضرت زهرا (س) و فرزندانشان از هر فرصتی برای تلاوت کلام وحی استفاده می‌کردند.

حاج‌علی‌اکبری اظهار کرد: دعا کردن و عرض حاجت به درگاه خداوند متعال از دیگر جلوه‌های بندگی این بانوی گرامی است که در زندگی حضرت زهرا (س)جایگاه ویژه‌ای داشت.

امام‌جمعه موقت تهران ابراز کرد: محبان و ارادتمندان حضرت فاطمه(س) نیز باید در مسیر زندگی از آن حضرت الگو بگیرند و اهتمام ویژه‌ای برای خواندن نماز داشته باشند.

وی ادامه داد: برنامه زندگی حضرت صدیقه طاهره (س) و فرزندان ایشان بر مبنای نماز تنظیم می‌شد و نماز خود را عاشقانه و عارفانه برپا می‌کردند.

حاج‌علی‌اکبری اظهار کرد: ما نیز به‌عنوان دوستداران حضرت فاطمه(س) باید ارتباط خوبی با نماز که زیباترین جلوه بندگی عبد در برابر خداوند است برقرار کنیم.

انتهای پیام/ 70042

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه موقت تهران سبک زندگی فاطمی حرم مطهر رضوی حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند

معاون اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت با تاکید بر شناسایی و ساماندهی وضعیت هویتی و شناسه ملی انواع اشخاص حقوقی از تخصیص ۱۷۵ شناسه ملی برای پایگاه‌های نماز جمعه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، پریسا نجفی معاون اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از ساماندهی و شناسه‌دار کردن پایگاه‌های نماز جمعه خبر داد و گفت: شناسایی و ساماندهی وضعیت هویتی و شناسه ملی انواع اشخاص حقوقی در اولویت این اداره کل قرار داشته به نحوی که در اواخر سال گذشته و در یک اقدام جهادی با هدف ساماندهی و شناسه دار کردن پایگاه‌های نماز جمعه در سراسر کشور، ۱۷۵ شناسه ملی به پایگاه‌های نماز جمعه تخصیص یافت.

نجفی در ادامه تاکید کرد: پایگاه­‌هایی که برای انجام امور مالی خود نیاز به شناسه ملی دارند باید اطلاعات خود را به اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت ارائه کرده تا پس از بررسی و تایید مستندات، شناسه ملی به آن‌ها تخصیص یابد.

وی تصریح کرد: همچنین اشخاص حقوقی مذکور مکلفند هر گونه تغییر در اطلاعات را ظرف مدت ۲۴ ساعت، به این اداره کل اعلام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • ببینید | آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)