Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@07:14:15 GMT

نگاهی به مقام حضرت زهرا(س) در کلام ائمه(ع)

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۰۷۷۷

نگاهی به مقام حضرت زهرا(س) در کلام ائمه(ع)

گروه استان‌ها ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه بر اساس روایت امام باقر(ع) تسبیحات حضرت زهرا(س) بالاترین عبادت است، گفت: امام صادق(ع) فرمودند تسبیحات حضرت زهرا(س) نزد من از هزار رکعت نماز بهتر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حرم حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیرهاشم حسینی، استاد حوزه علمیه قم در سخنرانی که به مناسبت ایام فاطمیه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد،  اظهار داشت: علامه مجلسی در کتاب بحار‌الانوار نقل کرده که سؤالی از حسین بن روح نائب خاص امام زمان(عج) کردند که سوال و پاسخ زیبایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سؤال این بود که برای پیامبر(ص) چندین پسر و چندین دختر ذکر شده است چطور در بین این همه انسان‌ها و فرزندان پیامبر(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س) به این مقام رسیدند؟ حسین بن روح جواب این سؤال را اینگونه داد که ایشان در تمام عمرش خالص‌ترین افراد در بندگی خدا بود.

امام جمعه زاهدان: حضرت زهرا(س) محل تلاقی دریای نبوت و امامت استبلندترین شب اهالی ادب و رسانه در ایام شهادت حضرت زهرا (س)مداحی زیبای "تسبیحات حضرت زهرا(س)" از مهدی رسولی + فیلم

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: خود امام زمان (عج) مداح و ذاکر حضرت زهرا(س) هستند که فرمودند دختر رسول خدا برای من بهترین اسوه و الگو هستند و امام حسن عسکری(ع) فرمودند ما حجت خدا بر خلق هستیم ولی مادر ما حضرت زهرا(س) حجت بر ما است.

وی با بیان اینکه امام جواد(ع)، امام رضا(ع) و امام صادق(ع) در روایاتی ذکر و مدح حضرت زهرا(س) را گفته‌اند، گفت: کسی که در مکتب اهل بیت(ع) بزرگ شده است نباید دنبال دعانویسی‌های عجیب و غریب برود چون امام صادق(ع) فرمودند تسبیحات حضرت زهرا(س) نزد من از هزار رکعت نماز بهتر است و فرمودند امکان ندارد کسی بعد از هر نماز مقید به تسبیح حضرت زهرا(س) باشد مگر اینکه راه سعادت و نجات از گرفتاری‌ها برای او پیدا می‌شود.

حسینی ادامه داد: حضرت باقر(ع) فرمودند ذکر کثیری که خداوند در قرآن کریم به آن دستور داده است تسبیح حضرت زهرا(س) است و خداوند به چیزی بالاتر از تسبیح حضرت زهرا(س)عبادت نشده است.

وی با بیان اینکه یاد و ذکر حضرت زهرا(س) کلاس سعادت و خوشبختی است، خاطر نشان کرد: شیعه و سنی نقل کرده‌اند که پیامبر(ص) فرمودند فاطمه پاره تن من است و هر کسی او را اذیت کند مثل این است که من را آزرده است و آلوسی که از علمای اهل سنت است در کتاب روح المعانی بعد از ذکر این حدیث می‌گوید: هیچ‌کسی نمی‌تواند به عظمت و مقام حضرت زهرا(س) برسد.

انتهای پیام/452/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسبیحات حضرت زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد

مراسم تشییع همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی در قم برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، پیکر مرحومه معصومه حائری همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی فرزند امام راحل(ره) امروز از مسجد نو واقع در خیابان آستانه به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع و پس از اقامه نماز میّت توسط آیت الله سبحانی در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.

این مراسم با حضور بیت حضرت امام (ره)، استاندار قم، مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران برگزار شد.

مراسم ختم همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی امروز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه شهدا (خیابان صفاییه) برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، مرحومه معصومه حائری عروس امام خمینی(ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح روز پنجشنبه 6 اردیبهشت‌ماه 1403 پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • نگاهی به آمار رویارویی ۲ تیم استقلال و تراکتور
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی